Vezetéknév Abdelkadir

Ha többet szeretne tudni a Abdelkadir vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelkadir vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelkadir vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelkadir vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelkadir esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelkadir vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelkadir vezetéknév-térkép

Abdelkadir családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelkadir vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelkadir-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelkadir vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelkadir vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelkadir a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (10464)
 2. Csád Csád (578)
 3. Egyiptom Egyiptom (153)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (18)
 5. Algéria Algéria (17)
 6. Hollandia Hollandia (14)
 7. Katar Katar (9)
 8. Svédország Svédország (9)
 9. Wales Wales (6)
 10. Kanada Kanada (5)
 11. Anglia Anglia (5)
 12. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (4)
 13. Szomália Szomália (4)
 14. Nigéria Nigéria (2)
 15. Norvégia Norvégia (2)
 16. Szudán Szudán (1)
 17. Thaiföld Thaiföld (1)
 18. Ausztria Ausztria (1)
 19. Kína Kína (1)
 20. Franciaország Franciaország (1)
 21. Ghána Ghána (1)
 22. Izland Izland (1)
 23. Kuvait Kuvait (1)
 24. Líbia Líbia (1)
 25. Mauritánia Mauritánia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelkadir az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelkadir vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelkadir a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelkadir szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdelkadir vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdelkadir. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdelkadir vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdelkadir vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelkadir vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelkadir vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelkadir vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelkader
 2. Abdulkadir
 3. Abdelgadir
 4. Abdelkabir
 5. Abdelhadi
 6. Abdelkarim
 7. Abdelqader
 8. Abdelkbir
 9. Abdelkebir
 10. Abdelkarin
 11. Abdeladim
 12. Abdel-kader
 13. Abdulkader
 14. Abdel kader
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelaziz
 18. Abdelhady
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdeljaber
 24. Abdelkamel
 25. Abdelkazem
 26. Abdelkerim
 27. Abdelkrim
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmajid
 32. Abdelmalik
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdul-amir
 36. Abdul-qadir
 37. Abdulhadi
 38. Abdulkarim
 39. Abdoulkader
 40. Abdel-hadi