Vezetéknév Abdel wahab

Ha többet szeretne tudni a Abdel wahab vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdel wahab vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdel wahab vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdel wahab vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdel wahab esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdel wahab vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdel wahab vezetéknév-térkép

Abdel wahab családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdel wahab vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdel wahab-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdel wahab vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdel wahab vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdel wahab a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irak Irak (44471)
 2. Jemen Jemen (14274)
 3. Egyiptom Egyiptom (3325)
 4. Palesztin terület Palesztin terület (1207)
 5. Szíria Szíria (1012)
 6. Kuvait Kuvait (935)
 7. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (386)
 8. Jordánia Jordánia (172)
 9. Spanyolország Spanyolország (9)
 10. Libanon Libanon (9)
 11. Svédország Svédország (7)
 12. Algéria Algéria (4)
 13. Izrael Izrael (4)
 14. Norvégia Norvégia (4)
 15. Omán Omán (2)
 16. Kanada Kanada (1)
 17. Svájc Svájc (1)
 18. Anglia Anglia (1)
 19. Malajzia Malajzia (1)
 20. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdel wahab az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdel wahab vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdel wahab a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdel wahab szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdel wahab vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdel wahab vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdel wahab vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdel wahab vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelwahab
 2. Abdel-wahab
 3. Abd el wahab
 4. Abdelouahab
 5. Abdelwahad
 6. Abdel wahid
 7. Abdulwahab
 8. Abdel sahib
 9. Abdalwahab
 10. Abdul-wahhab
 11. Abdel-wahid
 12. Abdelwahid
 13. Abdelouahad
 14. Abdelouahhab
 15. Abdelwahed
 16. Abdel zahra
 17. Abdel salam
 18. Abdel sada
 19. Abdelouhab
 20. Abdeloihab
 21. Abdel aal
 22. Abdel gawad
 23. Abdel rahim
 24. Abdel abas
 25. Abdel mahdi
 26. Abdel wassa
 27. Abdel raeeb
 28. Abdel rahman
 29. Abdel lah
 30. Abdel-rahman
 31. Abdel-salam
 32. Abdelaal
 33. Abdelah
 34. Abdelfatah
 35. Abdelhak
 36. Abdelhay
 37. Abdelilah
 38. Abdeljawad
 39. Abdellah
 40. Abdellahi