Vezetéknév Abdel halim

Ha többet szeretne tudni a Abdel halim vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdel halim vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdel halim vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdel halim vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdel halim esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdel halim vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdel halim vezetéknév-térkép

Abdel halim családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdel halim vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdel halim-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdel halim vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdel halim vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdel halim a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom Egyiptom (17328)
 2. Irak Irak (3055)
 3. Palesztin terület Palesztin terület (1121)
 4. Kuvait Kuvait (617)
 5. Jemen Jemen (452)
 6. Szíria Szíria (340)
 7. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (184)
 8. Jordánia Jordánia (93)
 9. Algéria Algéria (24)
 10. Libanon Libanon (8)
 11. Svédország Svédország (8)
 12. Izrael Izrael (5)
 13. Hollandia Hollandia (1)
 14. Norvégia Norvégia (1)
 15. Omán Omán (1)
 16. Törökország Törökország (1)
 17. Venezuela Venezuela (1)
 18. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdel halim az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdel halim vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdel halim a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdel halim szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdel halim vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdel halim vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdel halim vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdel halim vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdel halim vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdel halim vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelhalim
 2. Abdul halim
 3. Abdelhakim
 4. Abdelkhalik
 5. Abdel hadi
 6. Abdel salam
 7. Abdel hamid
 8. Abdel rahim
 9. Abdel-salam
 10. Abdelali
 11. Abdelghani
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkarim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdelmalik
 18. Abdelrahim
 19. Abdelsalam
 20. Abdul-hakim
 21. Abdulhakim
 22. Abdulkhalil
 23. Abdel-hadi
 24. Abdeljalil
 25. Abdelhai
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdeldjalil
 28. Abdelkhalak
 29. Abdelhanin
 30. Abdelhabib
 31. Abd el azim
 32. Abdeladim
 33. Abdul hamid
 34. Abdel wahid
 35. Abdul karim
 36. Abdelhakem
 37. Abdul jalil
 38. Abdelaali
 39. Abdelhalak
 40. Abdellali