Vezetéknév Abdel aal

Ha többet szeretne tudni a Abdel aal vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdel aal vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdel aal vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdel aal vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdel aal esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdel aal vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdel aal vezetéknév-térkép

Abdel aal családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdel aal vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdel aal-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdel aal vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdel aal vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdel aal a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Palesztin terület Palesztin terület (5175)
 2. Irak Irak (2541)
 3. Egyiptom Egyiptom (2502)
 4. Kuvait Kuvait (1032)
 5. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (452)
 6. Jordánia Jordánia (179)
 7. Jemen Jemen (127)
 8. Szíria Szíria (101)
 9. Libanon Libanon (23)
 10. Svájc Svájc (7)
 11. Svédország Svédország (6)
 12. Izrael Izrael (3)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Anglia Anglia (1)
 15. Omán Omán (1)
 16. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdel aal az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdel aal vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdel aal a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdel aal szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdel aal vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdel aal vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdel aal vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdel aal vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdel aal vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdel aal vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelaal
 2. Abdeljalal
 3. Abdelkamal
 4. Abdelaali
 5. Abdel abas
 6. Abd el al
 7. Abdel lah
 8. Abdela
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdelfatah
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhady
 14. Abdelhak
 15. Abdelhay
 16. Abdelilah
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkamel
 19. Abdella
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdelmalak
 24. Abdelnabi
 25. Abdelraza
 26. Abdelsalam
 27. Abdelwahab
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdeljalil
 31. Abdelhai
 32. Abdelwahad
 33. Abdelgani
 34. Abdeljalak
 35. Abdelhaq
 36. Abdelbaki
 37. Abdel hadi
 38. Abdel wahab
 39. Abdel salam
 40. Abdel sada