Vezetéknév Abdeljawad

Ha többet szeretne tudni a Abdeljawad vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdeljawad vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdeljawad vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdeljawad vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdeljawad esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdeljawad vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdeljawad vezetéknév-térkép

Abdeljawad családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdeljawad vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdeljawad-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdeljawad vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdeljawad vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdeljawad a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (710)
 2. Tunézia Tunézia (177)
 3. Marokkó Marokkó (136)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (93)
 5. Egyiptom Egyiptom (49)
 6. Dél-Afrika Dél-Afrika (15)
 7. Jordánia Jordánia (7)
 8. Svédország Svédország (5)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 10. Libanon Libanon (3)
 11. Törökország Törökország (3)
 12. Kanada Kanada (2)
 13. Ausztrália Ausztrália (1)
 14. Belgium Belgium (1)
 15. Algéria Algéria (1)
 16. Anglia Anglia (1)
 17. Írország Írország (1)
 18. Kuvait Kuvait (1)
 19. Líbia Líbia (1)
 20. Omán Omán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdeljawad az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdeljawad vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdeljawad a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdeljawad szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdeljawad. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdeljawad vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdeljawad vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdeljawad vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdeljawad vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdelwahad
 3. Abdeljalak
 4. Abdeljalal
 5. Abdel gawad
 6. Abdeljabar
 7. Abdelaal
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdeljaber
 12. Abdelmajid
 13. Abdelmalak
 14. Abdelraza
 15. Abdelsalam
 16. Abdelsayed
 17. Abdelwahab
 18. Abdul-ahad
 19. Abdulahad
 20. Abdeljabbar
 21. Abdeljalil
 22. Abdelmayid
 23. Abdeluahid
 24. Abdelwahid
 25. Abdelhamed
 26. Abdelouahad
 27. Abdelkamal
 28. Abdelwahed
 29. Abdelhalak
 30. Abdeluahed
 31. Abdel aal
 32. Abdel abas
 33. Abdelmagid
 34. Abdellawi
 35. Abdeljaoued
 36. Abdelazid
 37. Abdel-salam
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali