Vezetéknév Abbade

Ha többet szeretne tudni a Abbade vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbade vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbade vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbade vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbade esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbade vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbade vezetéknév-térkép

Abbade családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbade vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbade-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbade vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbade vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbade a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (633)
 2. Nigéria Nigéria (15)
 3. Niger Niger (9)
 4. Jordánia Jordánia (7)
 5. Argentína Argentína (6)
 6. Marokkó Marokkó (4)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 8. Franciaország Franciaország (2)
 9. India India (2)
 10. Algéria Algéria (2)
 11. Egyiptom Egyiptom (1)
 12. Spanyolország Spanyolország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Svédország Svédország (1)
 15. Uruguay Uruguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbade az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbade vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbade a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbade szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbade vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abbade. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abbade vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbade vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbade vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbade vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbade vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abade
 2. Abbad
 3. Abbadi
 4. Abbadie
 5. Abbate
 6. Abbado
 7. Aabade
 8. Abad
 9. Abada
 10. Abadi
 11. Abadie
 12. Abady
 13. Abate
 14. Abbati
 15. Abbiate
 16. Abide
 17. Aabbada
 18. Abeide
 19. Abyad
 20. Abbud
 21. Abde
 22. Abuide
 23. Abbat
 24. Abaad
 25. Abbatt
 26. Aabid
 27. Aabida
 28. Aabidi
 29. Abadia
 30. Abadio
 31. Abaid
 32. Abaida
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abati
 36. Abato
 37. Abbatoy
 38. Abbett
 39. Abbiati
 40. Abbitt