Vezetéknév Abbat

Ha többet szeretne tudni a Abbat vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbat vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbat vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbat vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbat esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbat vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbat vezetéknév-térkép

Abbat családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbat vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbat-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbat vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbat vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbat a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irán Irán (108)
 2. Franciaország Franciaország (45)
 3. India India (17)
 4. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (17)
 5. Oroszország Oroszország (16)
 6. Mexikó Mexikó (12)
 7. Kanada Kanada (11)
 8. Niger Niger (8)
 9. Nigéria Nigéria (6)
 10. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (4)
 11. Marokkó Marokkó (4)
 12. Egyesült Államok Egyesült Államok (4)
 13. Mauritánia Mauritánia (3)
 14. Brazília Brazília (2)
 15. Pakisztán Pakisztán (2)
 16. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 17. Svájc Svájc (1)
 18. Kolumbia Kolumbia (1)
 19. Spanyolország Spanyolország (1)
 20. Grúzia Grúzia (1)
 21. Malajzia Malajzia (1)
 22. Thaiföld Thaiföld (1)
 23. Ukrajna Ukrajna (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbat az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbat vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbat a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbat szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbat vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abbat. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abbat vezetéknév átment mutációkon.

 1. Abat
 2. Abbad
 3. Abbate
 4. Abbati
 5. Abbot
 6. Abbatt
 7. Abbet
 8. Abad
 9. Abata
 10. Abate
 11. Abati
 12. Abato
 13. Abbadi
 14. Abbatoy
 15. Abbett
 16. Abbiate
 17. Abbiati
 18. Abbitt
 19. Abbott
 20. Abet
 21. Abiati
 22. Abot
 23. Abott
 24. Abouat
 25. Abt
 26. Abut
 27. Apat
 28. Aubut
 29. Abda
 30. About
 31. Abbado
 32. Abaut
 33. Abyad
 34. Abayat
 35. Aubiat
 36. Ahfat
 37. Aboot
 38. Abbud
 39. Abeit
 40. Abait