Vezetéknév Abbadie

Ha többet szeretne tudni a Abbadie vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbadie vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbadie vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbadie vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbadie esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbadie vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbadie vezetéknév-térkép

Abbadie családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbadie vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbadie-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbadie vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbadie vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbadie a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Franciaország Franciaország (854)
 2. Argentína Argentína (111)
 3. Mexikó Mexikó (79)
 4. Brazília Brazília (57)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (55)
 6. Uruguay Uruguay (46)
 7. Kanada Kanada (8)
 8. Németország Németország (5)
 9. Algéria Algéria (5)
 10. Új-Kaledónia Új-Kaledónia (4)
 11. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (1)
 12. Anglia Anglia (1)
 13. Jordánia Jordánia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbadie az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbadie vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbadie a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbadie szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbadie vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abbadie. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abbadie vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbadie vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abbadie vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abbadie vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abbadie vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbadie vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbadie vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbadie vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abadie
 2. Abbadi
 3. Abbade
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadia
 7. Abadio
 8. Abbad
 9. Abbate
 10. Abbati
 11. Abbado
 12. Aabade
 13. Abdie
 14. Aabidi
 15. Abad
 16. Abada
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abate
 20. Abati
 21. Abbatoy
 22. Abbiate
 23. Abbiati
 24. Abboudi
 25. Abdi
 26. Abedi
 27. Abeidi
 28. Abiati
 29. Abide
 30. Abidi
 31. Aboudi
 32. Abtahi
 33. Apatie
 34. Aabedi
 35. Abatte
 36. Aabbada
 37. Abeide
 38. Abyad
 39. Abdii
 40. Aboaid