Vezetéknév Abbud

Ha többet szeretne tudni a Abbud vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbud vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbud vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbud vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbud esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbud vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbud vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbud vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbud-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbud vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbud vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbud a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília (817)
 2. Mexikó (229)
 3. Egyesült Államok (149)
 4. Ecuador (76)
 5. Argentína (41)
 6. Kanada (28)
 7. Oroszország (14)
 8. Ukrajna (12)
 9. Svédország (10)
 10. Líbia (4)
 11. Szudán (4)
 12. Thaiföld (4)
 13. Venezuela (3)
 14. Fehéroroszország (3)
 15. Libanon (2)
 16. Malajzia (2)
 17. Ausztrália (2)
 18. Bulgária (2)
 19. Izrael (2)
 20. Kenya (1)
 21. Nigéria (1)
 22. Nicaragua (1)
 23. Norvégia (1)
 24. Szaúd-Arábia (1)
 25. Chile (1)
 26. Spanyolország (1)
 27. Anglia (1)
 28. Guatemala (1)
 29. India (1)
 30. Irán (1)
 31. Olaszország (1)
 32. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbud az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbud vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbud a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbud szokatlan vagy nem létező vezetéknév.