Vezetéknév Abaad

Ha többet szeretne tudni a Abaad vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaad vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaad vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaad vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaad esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaad vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaad vezetéknév-térkép

Abaad családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaad vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaad-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaad vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaad vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaad a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (358)
 2. Pakisztán Pakisztán (34)
 3. Egyiptom Egyiptom (9)
 4. India India (4)
 5. Mexikó Mexikó (4)
 6. Tajvan Tajvan (3)
 7. Mauritánia Mauritánia (2)
 8. Peru Peru (2)
 9. Afganisztán Afganisztán (1)
 10. Ausztrália Ausztrália (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Franciaország Franciaország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Jordánia Jordánia (1)
 15. Kenya Kenya (1)
 16. Marokkó Marokkó (1)
 17. Katar Katar (1)
 18. Szomália Szomália (1)
 19. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 20. Venezuela Venezuela (1)
 21. Jemen Jemen (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaad az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaad vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaad a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaad szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abaad vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abaad. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abaad vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abaad vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abaad vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abaad vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abaad vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abad
 2. Abaid
 3. Abbad
 4. Abyad
 5. Abiaad
 6. Abada
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abady
 10. Abaida
 11. Abat
 12. Abata
 13. Abate
 14. Abati
 15. Abato
 16. Abbadi
 17. Abd
 18. Abed
 19. Abeid
 20. Abid
 21. Abood
 22. Aboud
 23. Abud
 24. Aubaud
 25. Avad
 26. Abda
 27. Abuawad
 28. Abbado
 29. Abaut
 30. Abuauad
 31. Apaid
 32. Abhid
 33. Abayat
 34. Abeed
 35. Aboaid
 36. Abi aad
 37. Abbud
 38. Abudd
 39. Abaoud
 40. Abiayad