Vezetéknév Abbiati

Ha többet szeretne tudni a Abbiati vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbiati vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbiati vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbiati vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbiati esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbiati vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbiati vezetéknév-térkép

Abbiati családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbiati vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbiati-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbiati vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbiati vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbiati a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (3033)
 2. Brazília Brazília (131)
 3. Argentína Argentína (114)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (107)
 5. Franciaország Franciaország (48)
 6. Svájc Svájc (18)
 7. Uruguay Uruguay (15)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (11)
 9. Anglia Anglia (4)
 10. Belgium Belgium (3)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Chile Chile (1)
 13. Kína Kína (1)
 14. Németország Németország (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Egyiptom Egyiptom (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Görögország Görögország (1)
 19. Monaco Monaco (1)
 20. Mexikó Mexikó (1)
 21. Peru Peru (1)
 22. Oroszország Oroszország (1)
 23. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbiati az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbiati vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbiati a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbiati szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abbiati vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abbiati vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abbiati vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abbati
 2. Abbiate
 3. Abiati
 4. Abati
 5. Abbadi
 6. Abbate
 7. Abbitt
 8. Ahbiti
 9. Aubiat
 10. Abbat
 11. Abbatt
 12. Aabidi
 13. Abadi
 14. Abaito
 15. Abat
 16. Abata
 17. Abate
 18. Abato
 19. Abbad
 20. Abbadie
 21. Abbatoy
 22. Abbett
 23. Abbot
 24. Abbott
 25. Abboudi
 26. Abeidi
 27. Abeita
 28. Abeti
 29. Abidi
 30. Abieta
 31. Abitia
 32. Abito
 33. Abouat
 34. Abtahi
 35. Avati
 36. Abeitia
 37. Abowath
 38. Abbado
 39. Abayat
 40. Abdii