Vezetéknév Abbati

Ha többet szeretne tudni a Abbati vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbati vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbati vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbati vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbati esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbati vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbati vezetéknév-térkép

Abbati családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbati vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbati-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbati vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbati vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbati a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (1610)
 2. Nigéria Nigéria (412)
 3. India India (151)
 4. Niger Niger (104)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (78)
 6. Franciaország Franciaország (72)
 7. Argentína Argentína (40)
 8. Brazília Brazília (36)
 9. Spanyolország Spanyolország (9)
 10. Venezuela Venezuela (9)
 11. Anglia Anglia (7)
 12. Belgium Belgium (3)
 13. Svájc Svájc (3)
 14. Irán Irán (3)
 15. Luxemburg Luxemburg (2)
 16. San Marino San Marino (2)
 17. Ausztria Ausztria (1)
 18. Ausztrália Ausztrália (1)
 19. Kanada Kanada (1)
 20. Görögország Görögország (1)
 21. Izland Izland (1)
 22. Szerbia Szerbia (1)
 23. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbati az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbati vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbati a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbati szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbati vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abbati. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abbati vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abbati vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abbati vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbati vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbati vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbati vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abati
 2. Abbadi
 3. Abbate
 4. Abbiati
 5. Abiati
 6. Abbat
 7. Abbatt
 8. Abadi
 9. Abat
 10. Abata
 11. Abate
 12. Abato
 13. Abbad
 14. Abbadie
 15. Abbatoy
 16. Abbett
 17. Abbiate
 18. Abbitt
 19. Abbot
 20. Abbott
 21. Abeti
 22. Abtahi
 23. Ahbiti
 24. Avati
 25. Abbado
 26. Abouti
 27. Abbade
 28. Apati
 29. Abutti
 30. Abbet
 31. Aabidi
 32. Abad
 33. Abada
 34. Abade
 35. Abadia
 36. Abadie
 37. Abadio
 38. Abady
 39. Abaid
 40. Abaito