Vezetéknév Enguia

Ha többet szeretne tudni a Enguia vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enguia vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enguia vezetéknévvel rendelkezők.

A Enguia vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enguia esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enguia vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enguia vezetéknév-térkép

Enguia családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enguia vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enguia-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enguia vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enguia vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enguia a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kamerun Kamerun (18)
 2. Brazília Brazília (2)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enguia az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enguia vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enguia a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enguia szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enguia. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enguia vezetéknév átment mutációkon.

 1. Enchia
 2. Enga
 3. Engi
 4. Engie
 5. Engu
 6. Enuca
 7. Engka
 8. Engoua
 9. Encea
 10. Encio
 11. Enciu
 12. Eneix
 13. Eng
 14. Engay
 15. Enge
 16. Engh
 17. Engo
 18. Engs
 19. Enica
 20. Enis
 21. Enix
 22. Ennis
 23. Ensa
 24. Enus
 25. Eneka
 26. Enki
 27. Enza
 28. Enoka
 29. Enesi
 30. Enca
 31. Eang
 32. Ehnis
 33. Eing
 34. Einig
 35. Emaus
 36. Emeka
 37. Emge
 38. Emig
 39. Enache
 40. Enachi