Vezetéknév Engka

Ha többet szeretne tudni a Engka vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engka vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engka vezetéknévvel rendelkezők.

A Engka vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engka esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engka vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engka vezetéknév-térkép

Engka családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engka vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engka-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engka vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engka vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engka a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Indonézia Indonézia (2118)
 2. Malajzia Malajzia (39)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (28)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 5. Tajvan Tajvan (2)
 6. Japán Japán (1)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engka az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engka vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engka a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engka szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engka vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Engka vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Engka vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Enga
 2. Eneka
 3. Enoka
 4. Emeka
 5. Encea
 6. Enck
 7. Encke
 8. Eng
 9. Engay
 10. Enge
 11. Engh
 12. Engi
 13. Engie
 14. Engo
 15. Engs
 16. Enica
 17. Enk
 18. Enke
 19. Enoke
 20. Ensa
 21. Eneko
 22. Enguia
 23. Enki
 24. Enza
 25. Engu
 26. Eniko
 27. Enuca
 28. Enky
 29. Enca
 30. Engoua
 31. Eang
 32. Ehmke
 33. Einck
 34. Eing
 35. Emge
 36. Emke
 37. Enas
 38. Ence
 39. Enche
 40. Enchia