Vezetéknév Enjo

Ha többet szeretne tudni a Enjo vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enjo vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enjo vezetéknévvel rendelkezők.

A Enjo vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enjo esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enjo vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enjo vezetéknév-térkép

Enjo családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enjo vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enjo-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enjo vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enjo vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enjo a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (120)
 2. Japán Japán (102)
 3. Nigéria Nigéria (24)
 4. Argentína Argentína (18)
 5. Malajzia Malajzia (17)
 6. Indonézia Indonézia (16)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (16)
 8. Ausztrália Ausztrália (12)
 9. Brazília Brazília (5)
 10. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 11. Kanada Kanada (4)
 12. Egyiptom Egyiptom (4)
 13. Tanzánia Tanzánia (4)
 14. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (1)
 15. Kamerun Kamerun (1)
 16. Thaiföld Thaiföld (1)
 17. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enjo az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enjo vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enjo a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enjo szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enjo vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enjo vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enjo vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enjo vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engo
 2. Enso
 3. Enzo
 4. Enje
 5. Enjoy
 6. Enojo
 7. Enas
 8. Ence
 9. Encio
 10. Enck
 11. Enes
 12. Eng
 13. Enga
 14. Enge
 15. Engh
 16. Engi
 17. Engs
 18. Enis
 19. Enix
 20. Enk
 21. Enke
 22. Enns
 23. Enos
 24. Enox
 25. Ens
 26. Ensa
 27. Ense
 28. Ensz
 29. Enus
 30. Enz
 31. Eneco
 32. Eneko
 33. Enaj
 34. Enoc
 35. Encho
 36. Enki
 37. Enza
 38. Engu
 39. Eniko
 40. Ench