Vezetéknév Enderiz

Ha többet szeretne tudni a Enderiz vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enderiz vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enderiz vezetéknévvel rendelkezők.

A Enderiz vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enderiz esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enderiz vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enderiz vezetéknév-térkép

Enderiz családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enderiz vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enderiz-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enderiz vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enderiz vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enderiz a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (61)
 2. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (37)
 3. Argentína Argentína (18)
 4. Ausztrália Ausztrália (4)
 5. Uruguay Uruguay (4)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enderiz az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enderiz vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enderiz a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enderiz szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enderiz vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Enderie
 2. Ender
 3. Enderby
 4. Enderica
 5. Enderl
 6. Enderle
 7. Enderli
 8. Enderlin
 9. Enders
 10. Endert
 11. Enderud
 12. Endris
 13. Enderika
 14. Enteria
 15. Enderes
 16. Endara
 17. Enderlein
 18. Endersbe
 19. Endersby
 20. Enderson
 21. Endorf
 22. Endre
 23. Endres
 24. Endrica
 25. Endries
 26. Endrina
 27. Endrino
 28. Endrion
 29. Endriss
 30. Endrizzi
 31. Endter
 32. Enter
 33. Enterkin
 34. Entero
 35. Enterra
 36. Enterria
 37. Enters
 38. Endor
 39. Endrek
 40. Enderlen