Vezetéknév Endris

Ha többet szeretne tudni a Endris vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Endris vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Endris vezetéknévvel rendelkezők.

A Endris vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Endris esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Endris vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Endris vezetéknév-térkép

Endris családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Endris vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Endris-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Endris vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Endris vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Endris a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (77809)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (581)
 3. Németország Németország (113)
 4. Indonézia Indonézia (72)
 5. Brazília Brazília (13)
 6. Csehország Csehország (12)
 7. Ausztrália Ausztrália (8)
 8. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (5)
 9. Egyiptom Egyiptom (4)
 10. Szudán Szudán (4)
 11. Ukrajna Ukrajna (3)
 12. Oroszország Oroszország (2)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Kína Kína (1)
 15. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 16. Franciaország Franciaország (1)
 17. Anglia Anglia (1)
 18. India India (1)
 19. Izland Izland (1)
 20. Kuvait Kuvait (1)
 21. Hollandia Hollandia (1)
 22. Norvégia Norvégia (1)
 23. Ruanda Ruanda (1)
 24. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 25. Salamon-szigetek Salamon-szigetek (1)
 26. Svédország Svédország (1)
 27. Szomália Szomália (1)
 28. Szíria Szíria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Endris az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Endris vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Endris a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Endris szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Endris vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Endris vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Endris vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Endris vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Endres
 2. Endries
 3. Endriss
 4. Endrys
 5. Endrias
 6. Enderie
 7. Enderiz
 8. Enders
 9. Endre
 10. Endress
 11. Endrica
 12. Endrina
 13. Endrino
 14. Endrion
 15. Enderes
 16. Endrek
 17. Endrea
 18. Endrici
 19. Entres
 20. Endara
 21. Ender
 22. Enderby
 23. Enderica
 24. Enderl
 25. Enderle
 26. Enderli
 27. Enderlin
 28. Endert
 29. Enderud
 30. Endorf
 31. Endresen
 32. Endreson
 33. Endrinal
 34. Endrizzi
 35. Endter
 36. Enters
 37. Entress
 38. Entrop
 39. Entrup
 40. Enderika