Vezetéknév Emeterio

Ha többet szeretne tudni a Emeterio vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emeterio vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emeterio vezetéknévvel rendelkezők.

A Emeterio vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emeterio esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emeterio vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emeterio vezetéknév-térkép

Emeterio családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emeterio vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emeterio-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emeterio vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emeterio vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emeterio a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1462)
 2. Mexikó Mexikó (1325)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (317)
 4. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (231)
 5. Peru Peru (85)
 6. Brazília Brazília (83)
 7. Spanyolország Spanyolország (64)
 8. Argentína Argentína (28)
 9. Kanada Kanada (12)
 10. Puerto Rico Puerto Rico (2)
 11. Katar Katar (1)
 12. Uruguay Uruguay (1)
 13. Venezuela Venezuela (1)
 14. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 15. Ausztrália Ausztrália (1)
 16. Algéria Algéria (1)
 17. Ecuador Ecuador (1)
 18. Franciaország Franciaország (1)
 19. Görögország Görögország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emeterio az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emeterio vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emeterio a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emeterio szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emeterio vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emeterio vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emeterio vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Emeteria
 2. Emter
 3. Entero
 4. Enteria
 5. Enderie
 6. Enderiz
 7. Endter
 8. Enter
 9. Enterkin
 10. Enterra
 11. Enterria
 12. Enterrios
 13. Enters
 14. Enterle
 15. Ender
 16. Enderby
 17. Enderica
 18. Enderl
 19. Enderle
 20. Enderli
 21. Enderlin
 22. Enders
 23. Enderson
 24. Endert
 25. Enderud
 26. Endrino
 27. Endrion
 28. Endris
 29. Ennetieres
 30. Enterline
 31. Entier
 32. Entrago
 33. Entrekin
 34. Entrerrios
 35. Entrop
 36. Entrup
 37. Entura
 38. Enderika
 39. Enderes
 40. Eender