Vezetéknév Enderlin

Ha többet szeretne tudni a Enderlin vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enderlin vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enderlin vezetéknévvel rendelkezők.

A Enderlin vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enderlin esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enderlin vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enderlin vezetéknév-térkép

Enderlin családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enderlin vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enderlin-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enderlin vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enderlin vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enderlin a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Franciaország Franciaország (1100)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (479)
 3. Németország Németország (236)
 4. Svájc Svájc (190)
 5. Ausztria Ausztria (23)
 6. Új-Kaledónia Új-Kaledónia (21)
 7. Kanada Kanada (17)
 8. Olaszország Olaszország (6)
 9. Ausztrália Ausztrália (5)
 10. Izrael Izrael (5)
 11. Svédország Svédország (5)
 12. Argentína Argentína (2)
 13. Belgium Belgium (1)
 14. Brazília Brazília (1)
 15. Costa Rica Costa Rica (1)
 16. Guinea Guinea (1)
 17. Marokkó Marokkó (1)
 18. Mexikó Mexikó (1)
 19. Portugália Portugália (1)
 20. Szerbia Szerbia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enderlin az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enderlin vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enderlin a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enderlin szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enderlin vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enderlin vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enderlin vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enderlin vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enderlin vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enderlein
 2. Enderli
 3. Enderlen
 4. Enderie
 5. Enderiz
 6. Enderl
 7. Enderle
 8. Enderson
 9. Enterkin
 10. Enterline
 11. Enterlein
 12. Ender
 13. Enderby
 14. Enderica
 15. Endermann
 16. Enders
 17. Endersbe
 18. Endersby
 19. Endert
 20. Enderud
 21. Endrina
 22. Endrino
 23. Endrion
 24. Endris
 25. Enterria
 26. Enderika
 27. Enteria
 28. Enderes
 29. Enderwick
 30. Enterle
 31. Endara
 32. Endorf
 33. Endre
 34. Endres
 35. Endresen
 36. Endreson
 37. Endress
 38. Endrica
 39. Endries
 40. Endrinal