Vezetéknév Enderby

Ha többet szeretne tudni a Enderby vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enderby vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enderby vezetéknévvel rendelkezők.

A Enderby vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enderby esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enderby vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enderby vezetéknév-térkép

Enderby családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enderby vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enderby-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enderby vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enderby vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enderby a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (530)
 2. Anglia Anglia (487)
 3. Ausztrália Ausztrália (106)
 4. Új-Zéland Új-Zéland (71)
 5. Malajzia Malajzia (19)
 6. Skócia Skócia (14)
 7. Franciaország Franciaország (13)
 8. Svédország Svédország (13)
 9. Kanada Kanada (10)
 10. Németország Németország (5)
 11. Szingapúr Szingapúr (4)
 12. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (1)
 13. Ciprus Ciprus (1)
 14. Spanyolország Spanyolország (1)
 15. Észak-Írország Észak-Írország (1)
 16. Olaszország Olaszország (1)
 17. Japán Japán (1)
 18. Srí Lanka Srí Lanka (1)
 19. Mexikó Mexikó (1)
 20. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enderby az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enderby vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enderby a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enderby szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enderby vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enderby vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enderby vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enderby vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enderby vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enderby vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Endersby
 2. Ender
 3. Enderie
 4. Enderiz
 5. Enderl
 6. Enderle
 7. Enderli
 8. Enders
 9. Endersbe
 10. Endert
 11. Enderud
 12. Enderes
 13. Endara
 14. Enderica
 15. Enderlin
 16. Enderson
 17. Endorf
 18. Endre
 19. Endres
 20. Endris
 21. Endter
 22. Enter
 23. Entero
 24. Enterra
 25. Enters
 26. Enderika
 27. Endor
 28. Enteria
 29. Endrek
 30. Enderlen
 31. Eender
 32. Endrys
 33. Endrea
 34. Enterle
 35. Emter
 36. Enderlein
 37. Endermann
 38. Endresen
 39. Endreson
 40. Endress