Vezetéknév Endor

Ha többet szeretne tudni a Endor vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Endor vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Endor vezetéknévvel rendelkezők.

A Endor vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Endor esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Endor vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Endor vezetéknév-térkép

Endor családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Endor vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Endor-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Endor vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Endor vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Endor a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Malajzia Malajzia (12)
 2. Ausztrália Ausztrália (9)
 3. Indonézia Indonézia (8)
 4. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (5)
 5. Madagaszkár Madagaszkár (4)
 6. Brazília Brazília (3)
 7. Oroszország Oroszország (2)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 9. Belgium Belgium (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Kamerun Kamerun (1)
 12. Spanyolország Spanyolország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. India India (1)
 15. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Endor az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Endor vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Endor a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Endor szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Endor. Ennek az az oka, hogy sokszor a Endor vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Endor vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Ender
 2. Endorf
 3. Endara
 4. Enderl
 5. Enders
 6. Endert
 7. Endre
 8. Endter
 9. Enter
 10. Eender
 11. Emter
 12. Enderby
 13. Enderie
 14. Enderiz
 15. Enderle
 16. Enderli
 17. Enderud
 18. Endres
 19. Endrion
 20. Endris
 21. Entero
 22. Enters
 23. Entier
 24. Entrop
 25. Entura
 26. Enderes
 27. Endrek
 28. Entre
 29. Endrys
 30. Endrea
 31. Entara
 32. Eaindra
 33. Enderica
 34. Enderlin
 35. Endersbe
 36. Endersby
 37. Enderson
 38. Endreson
 39. Endress
 40. Endrica