Vezetéknév Enderson

Ha többet szeretne tudni a Enderson vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enderson vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enderson vezetéknévvel rendelkezők.

A Enderson vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enderson esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enderson vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enderson vezetéknév-térkép

Enderson családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enderson vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enderson-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enderson vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enderson vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enderson a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (850)
 2. Anglia Anglia (131)
 3. Oroszország Oroszország (26)
 4. Indonézia Indonézia (20)
 5. Brazília Brazília (8)
 6. Kazahsztán Kazahsztán (6)
 7. Ausztrália Ausztrália (5)
 8. Ghána Ghána (4)
 9. Írország Írország (3)
 10. India India (3)
 11. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (3)
 12. Fehéroroszország Fehéroroszország (2)
 13. Németország Németország (2)
 14. Algéria Algéria (2)
 15. Vietnam Vietnam (1)
 16. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 17. Banglades Banglades (1)
 18. Kanada Kanada (1)
 19. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 20. Spanyolország Spanyolország (1)
 21. Franciaország Franciaország (1)
 22. Wales Wales (1)
 23. Japán Japán (1)
 24. Malajzia Malajzia (1)
 25. Nigéria Nigéria (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 28. Portugália Portugália (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enderson az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enderson vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enderson a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enderson szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enderson vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enderson vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enderson vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enderlin
 2. Enders
 3. Endersbe
 4. Endersby
 5. Endreson
 6. Endrion
 7. Enderlen
 8. Ender
 9. Enderby
 10. Enderica
 11. Enderie
 12. Enderiz
 13. Enderl
 14. Enderle
 15. Enderlein
 16. Enderli
 17. Endermann
 18. Endert
 19. Enderud
 20. Endresen
 21. Enterkin
 22. Entero
 23. Enters
 24. Enderika
 25. Enderes
 26. Endara
 27. Endorf
 28. Endre
 29. Endres
 30. Endress
 31. Endrica
 32. Endries
 33. Endrina
 34. Endrino
 35. Endris
 36. Endriss
 37. Endter
 38. Enter
 39. Enterline
 40. Enterra