Vezetéknév Emter

Ha többet szeretne tudni a Emter vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emter vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emter vezetéknévvel rendelkezők.

A Emter vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emter esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emter vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emter vezetéknév-térkép

Emter családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emter vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emter-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emter vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emter vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emter a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (316)
 2. Németország Németország (169)
 3. Kanada Kanada (46)
 4. Franciaország Franciaország (33)
 5. Oroszország Oroszország (21)
 6. Svájc Svájc (17)
 7. Magyarország Magyarország (8)
 8. Grúzia Grúzia (3)
 9. Venezuela Venezuela (3)
 10. Kazahsztán Kazahsztán (2)
 11. Brazília Brazília (1)
 12. Észtország Észtország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Izrael Izrael (1)
 15. Japán Japán (1)
 16. Panama Panama (1)
 17. Ukrajna Ukrajna (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emter az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emter vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emter a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emter szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emter. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emter vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emter vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emter vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Enter
 2. Ender
 3. Endter
 4. Entero
 5. Enters
 6. Entier
 7. Emeterio
 8. Enderl
 9. Enders
 10. Endert
 11. Enterra
 12. Entura
 13. Emeteria
 14. Endor
 15. Enteria
 16. Eender
 17. Entre
 18. Entara
 19. Enterle
 20. Entres
 21. Endara
 22. Enderby
 23. Enderie
 24. Enderiz
 25. Enderle
 26. Enderli
 27. Enderud
 28. Endorf
 29. Endre
 30. Endres
 31. Enterkin
 32. Enterria
 33. Entrena
 34. Entress
 35. Entrop
 36. Entrup
 37. Enderes
 38. Endrek
 39. Endrea
 40. Eaindra