Vezetéknév Abdollahzadeh

Ha többet szeretne tudni a Abdollahzadeh vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdollahzadeh vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdollahzadeh vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdollahzadeh vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdollahzadeh esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdollahzadeh vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdollahzadeh vezetéknév-térkép

Abdollahzadeh családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdollahzadeh vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdollahzadeh-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdollahzadeh vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdollahzadeh vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdollahzadeh a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irán Irán (13156)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (55)
 3. Kanada Kanada (26)
 4. Anglia Anglia (23)
 5. Svédország Svédország (17)
 6. Finnország Finnország (5)
 7. Hollandia Hollandia (5)
 8. Thaiföld Thaiföld (5)
 9. Norvégia Norvégia (4)
 10. Franciaország Franciaország (3)
 11. Brazília Brazília (2)
 12. Németország Németország (2)
 13. Skócia Skócia (2)
 14. Grúzia Grúzia (2)
 15. India India (2)
 16. Örményország Örményország (1)
 17. Ausztria Ausztria (1)
 18. Ausztrália Ausztrália (1)
 19. Wales Wales (1)
 20. Horvátország Horvátország (1)
 21. Olaszország Olaszország (1)
 22. Malajzia Malajzia (1)
 23. Portugália Portugália (1)
 24. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdollahzadeh az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdollahzadeh vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdollahzadeh a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdollahzadeh szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdollahzadeh vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdollahzadeh vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdollahzadeh vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdollahzadeh vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abdullazadeh
 2. Abdollahi
 3. Abdul-ahad
 4. Abdulahad
 5. Abdollah
 6. Abdoulkader
 7. Abdelwahad
 8. Abdalahmad
 9. Abdalahe
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdelfatah
 13. Abdelfattah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhady
 16. Abdeljawad
 17. Abdelkader
 18. Abdelkazem
 19. Abdelkhalek
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdelqader
 23. Abdelrahman
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdillah
 27. Abdillahi
 28. Abdoulaye
 29. Abdul-azeez
 30. Abdul-hadi
 31. Abdulhadi
 32. Abdullah
 33. Abdullahi
 34. Abdullahu
 35. Abdullayev
 36. Abdulraheem
 37. Abdulrahman
 38. Abdoulahi
 39. Abdullaev
 40. Abdullaeva