Vezetéknév Abdul-ahad

Ha többet szeretne tudni a Abdul-ahad vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdul-ahad vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdul-ahad vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdul-ahad vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdul-ahad esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdul-ahad vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdul-ahad vezetéknév-térkép

Abdul-ahad családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdul-ahad vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdul-ahad-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdul-ahad vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdul-ahad vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdul-ahad a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (42)
 2. Svédország Svédország (14)
 3. Kanada Kanada (9)
 4. Nigéria Nigéria (9)
 5. Anglia Anglia (8)
 6. Benin Benin (2)
 7. Németország Németország (2)
 8. Svájc Svájc (1)
 9. Dánia Dánia (1)
 10. Franciaország Franciaország (1)
 11. Irak Irak (1)
 12. Kuvait Kuvait (1)
 13. Libanon Libanon (1)
 14. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 15. Oroszország Oroszország (1)
 16. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (1)
 17. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdul-ahad az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdul-ahad vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdul-ahad a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdul-ahad szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdul-ahad vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdul-ahad vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdul-ahad vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdul-ahad vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdul-ahad vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdul-ahad vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdulahad
 2. Abdul-hadi
 3. Abdul-samad
 4. Abdul-wahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdulwahab
 7. Abdeljawad
 8. Abdelwahab
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-aziz
 11. Abdul-ghani
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rahman
 17. Abdul-rashid
 18. Abdul-salam
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulah
 23. Abdulahi
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhamid
 26. Abdullah
 27. Abdullahi
 28. Abdullahu
 29. Abdulrahim
 30. Abdulrahman
 31. Abdel-wahab
 32. Abdel-wahid
 33. Abdel-hadi
 34. Abdulsayed
 35. Abdeluahid
 36. Abdelwahid
 37. Abdelouahad
 38. Abdelwahed
 39. Abdul samad
 40. Abdeluahed