Vezetéknév Abdul-azeez

Ha többet szeretne tudni a Abdul-azeez vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdul-azeez vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdul-azeez vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdul-azeez vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdul-azeez esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdul-azeez vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdul-azeez vezetéknév-térkép

Abdul-azeez családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdul-azeez vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdul-azeez-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdul-azeez vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdul-azeez vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdul-azeez a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (2129)
 2. Anglia Anglia (14)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (14)
 4. Kanada Kanada (2)
 5. India India (2)
 6. Irak Irak (1)
 7. Srí Lanka Srí Lanka (1)
 8. Pakisztán Pakisztán (1)
 9. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 10. Ukrajna Ukrajna (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdul-azeez az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdul-azeez vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdul-azeez a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdul-azeez szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Abdul azeez
 2. Abdulazeez
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-hameed
 5. Abdul-kareem
 6. Abdulaziz
 7. Abdulkareem
 8. Abdulraheem
 9. Abdul-raheem
 10. Abdul aziz
 11. Abdulmateen
 12. Abdelazeem
 13. Abdul-hakeem
 14. Abd-el-aziz
 15. Abdelaziz
 16. Abdelkazem
 17. Abdul-ahad
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-raziq
 20. Abdul-razzaq
 21. Abdullayev
 22. Abdullayeva
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdullaev
 25. Abdullaeva
 26. Abdulsayed
 27. Abdellaziz
 28. Abdelaaziz
 29. Abdul hakeem
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul hameed
 33. Abdul-ali
 34. Abdullazadeh
 35. Abdulrazak
 36. Abdulaev
 37. Abdulaeva
 38. Abdul majeed
 39. Abdul ganee
 40. Abdul jaleel