Vezetéknév Abdelfettah

Ha többet szeretne tudni a Abdelfettah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelfettah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelfettah vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelfettah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelfettah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelfettah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelfettah vezetéknév-térkép

Abdelfettah családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelfettah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelfettah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelfettah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelfettah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelfettah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (886)
 2. Algéria Algéria (626)
 3. Franciaország Franciaország (23)
 4. Kanada Kanada (5)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 6. Belgium Belgium (2)
 7. Svájc Svájc (1)
 8. Olaszország Olaszország (1)
 9. Malajzia Malajzia (1)
 10. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelfettah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelfettah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelfettah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelfettah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdelfettah vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelfettah vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelfettah vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelfettah vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfetah
 3. Abdelfatah
 4. Abdel fattah
 5. Abdelelah
 6. Abdel-fatah
 7. Abdel-sattar
 8. Abdelah
 9. Abdelilah
 10. Abdellah
 11. Abdelmessih
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdel sattar
 15. Abdeljebbar
 16. Abdellilah
 17. Abdel-lah
 18. Abdel lah
 19. Abdallah
 20. Abdel-salam
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelatif
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkerim
 28. Abdella
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelmalak
 33. Abdelmoula
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdillah
 40. Abdul-sattar