Vezetéknév Abdel sattar

Ha többet szeretne tudni a Abdel sattar vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdel sattar vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdel sattar vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdel sattar vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdel sattar esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdel sattar vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdel sattar vezetéknév-térkép

Abdel sattar családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdel sattar vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdel sattar-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdel sattar vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdel sattar vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdel sattar a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irak Irak (27263)
 2. Egyiptom Egyiptom (946)
 3. Jemen Jemen (604)
 4. Kuvait Kuvait (251)
 5. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (249)
 6. Szíria Szíria (226)
 7. Libanon Libanon (41)
 8. Svájc Svájc (4)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Norvégia Norvégia (1)
 11. Omán Omán (1)
 12. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 13. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdel sattar az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdel sattar vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdel sattar a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdel sattar szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdel sattar vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdel sattar. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdel sattar vezetéknév átment mutációkon.

 1. Abdel-sattar
 2. Abdul sattar
 3. Abdul-sattar
 4. Abdul satar
 5. Abdel fattah
 6. Abdelfattah
 7. Abdel salam
 8. Abdel sada
 9. Abdulsatar
 10. Abdel-salam
 11. Abdelfatah
 12. Abdelsalam
 13. Abdeljabbar
 14. Abdelfettah
 15. Abdul jabbar
 16. Abdel zahra
 17. Abdel wahab
 18. Abdul samad
 19. Abdel naser
 20. Abdel aal
 21. Abdul jabar
 22. Abdel gawad
 23. Abdel latif
 24. Abdel sahib
 25. Abdel abas
 26. Abdel wassa
 27. Abdel-fatah
 28. Abdel rahman
 29. Abdel kader
 30. Abdeljabar
 31. Abdel-rahman
 32. Abdelaal
 33. Abdelatif
 34. Abdeljaber
 35. Abdeljawad
 36. Abdelkader
 37. Abdellati
 38. Abdellatif
 39. Abdelmalak
 40. Abdelouahab