Vezetéknév Abdel fattah

Ha többet szeretne tudni a Abdel fattah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdel fattah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdel fattah vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdel fattah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdel fattah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdel fattah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdel fattah vezetéknév-térkép

Abdel fattah családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdel fattah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdel fattah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdel fattah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdel fattah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdel fattah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom Egyiptom (43260)
 2. Irak Irak (7163)
 3. Jemen Jemen (3376)
 4. Palesztin terület Palesztin terület (1293)
 5. Kuvait Kuvait (781)
 6. Szíria Szíria (430)
 7. Jordánia Jordánia (331)
 8. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (306)
 9. Libanon Libanon (39)
 10. Spanyolország Spanyolország (12)
 11. Venezuela Venezuela (12)
 12. Franciaország Franciaország (9)
 13. Dél-Afrika Dél-Afrika (5)
 14. Norvégia Norvégia (2)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Svájc Svájc (1)
 17. Omán Omán (1)
 18. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 19. Svédország Svédország (1)
 20. Thaiföld Thaiföld (1)
 21. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdel fattah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdel fattah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdel fattah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdel fattah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdel fattah vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdel fattah vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdel fattah vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdel fattah vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfatah
 3. Abdelfettah
 4. Abdel sattar
 5. Abdel-fatah
 6. Abdel-sattar
 7. Abdelfetah
 8. Abdul sattar
 9. Abdul faththah
 10. Abdul-sattar
 11. Abdel zahra
 12. Abdel wahab
 13. Abdel salam
 14. Abdel sada
 15. Abdul satar
 16. Abdel aal
 17. Abdel gawad
 18. Abdel latif
 19. Abdel abas
 20. Abdel wassa
 21. Abdel rahman
 22. Abdel lah
 23. Abdel-rahman
 24. Abdel-salam
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelatif
 28. Abdelilah
 29. Abdeljawad
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalak
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdel-wahab
 40. Abdel-zahra