Vezetéknév Abdelfetah

Ha többet szeretne tudni a Abdelfetah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelfetah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelfetah vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelfetah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelfetah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelfetah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelfetah vezetéknév-térkép

Abdelfetah családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelfetah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelfetah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelfetah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelfetah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelfetah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (5)
 2. Franciaország Franciaország (1)
 3. Görögország Görögország (1)
 4. Marokkó Marokkó (1)
 5. Mauritánia Mauritánia (1)
 6. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelfetah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelfetah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelfetah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelfetah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdelfetah vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdelfetah vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abdelfatah
 2. Abdelfettah
 3. Abdelfattah
 4. Abdelelah
 5. Abdel-fatah
 6. Abdelah
 7. Abdelilah
 8. Abdellah
 9. Abdelillah
 10. Abdelhilah
 11. Abdellilah
 12. Abdel fattah
 13. Abdel-lah
 14. Abdel lah
 15. Abdallah
 16. Abdela
 17. Abdelaal
 18. Abdelatif
 19. Abdelhak
 20. Abdelhay
 21. Abdeljawad
 22. Abdelkerim
 23. Abdella
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdellatif
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmessih
 29. Abdelraza
 30. Abdelsalam
 31. Abdelwahab
 32. Abdillah
 33. Abdulah
 34. Abdullah
 35. Abdollah
 36. Abdalah
 37. Abdelatef
 38. Abdelati
 39. Abdelouahd
 40. Abdelhai