Vezetéknév Abatte

Ha többet szeretne tudni a Abatte vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abatte vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abatte vezetéknévvel rendelkezők.

A Abatte vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abatte esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abatte vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abatte vezetéknév-térkép

Abatte családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abatte vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abatte-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abatte vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abatte vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abatte a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Argentína Argentína (533)
 2. Chile Chile (207)
 3. Ecuador Ecuador (160)
 4. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (90)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (79)
 6. Brazília Brazília (60)
 7. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (46)
 8. Kamerun Kamerun (22)
 9. Uruguay Uruguay (20)
 10. Franciaország Franciaország (10)
 11. Paraguay Paraguay (7)
 12. Peru Peru (5)
 13. Svédország Svédország (4)
 14. Kolumbia Kolumbia (2)
 15. Spanyolország Spanyolország (2)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Dzsibuti Dzsibuti (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abatte az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abatte vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abatte a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abatte szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abatte vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abatte vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abatte vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abate
 2. Abade
 3. Abadie
 4. Abaito
 5. Abat
 6. Abata
 7. Abati
 8. Abato
 9. Abbate
 10. Abete
 11. Abott
 12. Apate
 13. Apatie
 14. Abaut
 15. Abait
 16. Aboyte
 17. Abutti
 18. Abutt
 19. Abbatt
 20. Abad
 21. Abada
 22. Abadi
 23. Abadia
 24. Abadio
 25. Abady
 26. Abaid
 27. Abaida
 28. Abaitua
 29. Abattouy
 30. Abbadie
 31. Abbati
 32. Abbatoy
 33. Abbett
 34. Abbiate
 35. Abbitt
 36. Abbot
 37. Abbott
 38. Abeeta
 39. Abeita
 40. Abet