Vezetéknév Aabedi

Ha többet szeretne tudni a Aabedi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aabedi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aabedi vezetéknévvel rendelkezők.

A Aabedi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aabedi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aabedi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aabedi vezetéknév-térkép

Aabedi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aabedi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aabedi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aabedi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aabedi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aabedi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kanada Kanada (13)
 2. India India (10)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 4. Irán Irán (3)
 5. Afganisztán Afganisztán (2)
 6. Jordánia Jordánia (2)
 7. Kenya Kenya (1)
 8. Katar Katar (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aabedi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aabedi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aabedi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aabedi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Aabedi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Aabedi vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aabedi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Aabidi
 2. Abedi
 3. Aabed
 4. Aabid
 5. Aabida
 6. Aafedt
 7. Abadi
 8. Abbadi
 9. Abdi
 10. Abed
 11. Abeidi
 12. Abeti
 13. Abidi
 14. Aabade
 15. Abudi
 16. Aaboud
 17. Abad
 18. Abada
 19. Abade
 20. Abadia
 21. Abadie
 22. Abadio
 23. Abady
 24. Abati
 25. Abbad
 26. Abbadie
 27. Abbati
 28. Abbett
 29. Abboudi
 30. Abd
 31. Abdo
 32. Abdu
 33. Abdy
 34. Abeid
 35. Abet
 36. Abete
 37. Abid
 38. Abida
 39. Abide
 40. Aboudi