Vezetéknév Betko

Ha többet szeretne tudni a Betko vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betko vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betko vezetéknévvel rendelkezők.

A Betko vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betko esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betko vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betko vezetéknév-térkép

Betko családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betko vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betko-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betko vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betko vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betko a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fehéroroszország Fehéroroszország (129)
 2. Lengyelország Lengyelország (116)
 3. Oroszország Oroszország (60)
 4. Ukrajna Ukrajna (37)
 5. Szlovákia Szlovákia (36)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (19)
 7. Németország Németország (17)
 8. Izrael Izrael (13)
 9. Csehország Csehország (10)
 10. Finnország Finnország (6)
 11. Thaiföld Thaiföld (5)
 12. Egyiptom Egyiptom (4)
 13. Kamerun Kamerun (1)
 14. Wales Wales (1)
 15. Kirgizisztán Kirgizisztán (1)
 16. Lettország Lettország (1)
 17. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betko az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betko vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betko a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betko szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betko vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betko. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betko vezetéknév átment mutációkon.

 1. Batko
 2. Betka
 3. Betke
 4. Butko
 5. Betco
 6. Betsko
 7. Botko
 8. Batka
 9. Batke
 10. Bedke
 11. Betes
 12. Bethke
 13. Betis
 14. Bets
 15. Betts
 16. Betz
 17. Bitsko
 18. Botka
 19. Botsko
 20. Butka
 21. Butke
 22. Butsko
 23. Betsy
 24. Budko
 25. Bytka
 26. Betaj
 27. Butkow
 28. Bydko
 29. Betas
 30. Betzy
 31. Betse
 32. Betsa
 33. Boutko
 34. Bietka
 35. Batako
 36. Betzi
 37. Betje
 38. Badke
 39. Badtke
 40. Baedke