Vezetéknév Betke

Ha többet szeretne tudni a Betke vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betke vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betke vezetéknévvel rendelkezők.

A Betke vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betke esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betke vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betke vezetéknév-térkép

Betke családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betke vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betke-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betke vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betke vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betke a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (1367)
 2. Kazahsztán Kazahsztán (788)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (568)
 4. Lengyelország Lengyelország (213)
 5. Kanada Kanada (101)
 6. Oroszország Oroszország (89)
 7. Ukrajna Ukrajna (27)
 8. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (23)
 9. Hollandia Hollandia (14)
 10. Argentína Argentína (12)
 11. Brazília Brazília (12)
 12. Franciaország Franciaország (12)
 13. India India (8)
 14. Ausztrália Ausztrália (5)
 15. Szlovákia Szlovákia (2)
 16. Ausztria Ausztria (2)
 17. Kamerun Kamerun (2)
 18. Grúzia Grúzia (2)
 19. Lettország Lettország (2)
 20. Svédország Svédország (1)
 21. Belgium Belgium (1)
 22. Csehország Csehország (1)
 23. Dánia Dánia (1)
 24. Spanyolország Spanyolország (1)
 25. Anglia Anglia (1)
 26. Horvátország Horvátország (1)
 27. Magyarország Magyarország (1)
 28. Indonézia Indonézia (1)
 29. Izrael Izrael (1)
 30. Luxemburg Luxemburg (1)
 31. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betke az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betke vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betke a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betke szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betke vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betke. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betke vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betke vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betke vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betke vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betke vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betke vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betke vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Batke
 2. Bedke
 3. Bethke
 4. Betka
 5. Butke
 6. Betko
 7. Betse
 8. Betje
 9. Badke
 10. Badtke
 11. Baedke
 12. Baethke
 13. Bathke
 14. Batka
 15. Batko
 16. Betes
 17. Bethge
 18. Betis
 19. Betise
 20. Bets
 21. Betsey
 22. Bettes
 23. Bettez
 24. Bettge
 25. Betts
 26. Betz
 27. Bodtke
 28. Botka
 29. Bottke
 30. Budke
 31. Butka
 32. Butko
 33. Buttke
 34. Butze
 35. Butzke
 36. Betco
 37. Betsy
 38. Betsko
 39. Bytka
 40. Betaj