Vezetéknév Betka

Ha többet szeretne tudni a Betka vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betka vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betka vezetéknévvel rendelkezők.

A Betka vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betka esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betka vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betka vezetéknév-térkép

Betka családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betka vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betka-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betka vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betka vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betka a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Lengyelország Lengyelország (1185)
 2. Algéria Algéria (878)
 3. Franciaország Franciaország (288)
 4. Szlovákia Szlovákia (171)
 5. Németország Németország (84)
 6. Csehország Csehország (73)
 7. Anglia Anglia (16)
 8. Ausztria Ausztria (15)
 9. Spanyolország Spanyolország (15)
 10. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (5)
 11. Izrael Izrael (4)
 12. Wales Wales (3)
 13. Kanada Kanada (2)
 14. Svédország Svédország (2)
 15. Argentína Argentína (1)
 16. Kamerun Kamerun (1)
 17. Görögország Görögország (1)
 18. Írország Írország (1)
 19. India India (1)
 20. Luxemburg Luxemburg (1)
 21. Francia Polinézia Francia Polinézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betka az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betka vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betka a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betka szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betka vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betka vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Batka
 2. Betke
 3. Botka
 4. Butka
 5. Betko
 6. Bytka
 7. Betsa
 8. Bietka
 9. Batke
 10. Batko
 11. Bedke
 12. Betes
 13. Bethke
 14. Betis
 15. Bets
 16. Bettag
 17. Betts
 18. Betz
 19. Bitca
 20. Botca
 21. Budka
 22. Butca
 23. Butke
 24. Butko
 25. Betaza
 26. Betisa
 27. Betco
 28. Betsy
 29. Betsko
 30. Betaj
 31. Betas
 32. Betzy
 33. Botko
 34. Betse
 35. Butoka
 36. Biedka
 37. Botsa
 38. Betzi
 39. Betje
 40. Badke