Vezetéknév Betas

Ha többet szeretne tudni a Betas vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betas vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betas vezetéknévvel rendelkezők.

A Betas vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betas esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betas vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betas vezetéknév-térkép

Betas családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betas vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betas-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betas vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betas vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betas a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Görögország Görögország (207)
 2. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (39)
 3. Argentína Argentína (35)
 4. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (30)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (24)
 6. Ausztria Ausztria (21)
 7. Brazília Brazília (13)
 8. Egyiptom Egyiptom (4)
 9. Belgium Belgium (3)
 10. India India (3)
 11. Indonézia Indonézia (2)
 12. Oroszország Oroszország (2)
 13. Tajvan Tajvan (2)
 14. Bulgária Bulgária (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 17. Algéria Algéria (1)
 18. Spanyolország Spanyolország (1)
 19. Anglia Anglia (1)
 20. Litvánia Litvánia (1)
 21. Uganda Uganda (1)
 22. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betas az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betas vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betas a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betas szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betas. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betas vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betas vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betas vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betas vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betas vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Beatas
 2. Beotas
 3. Betes
 4. Betis
 5. Bets
 6. Betts
 7. Botas
 8. Buetas
 9. Butas
 10. Betaj
 11. Badas
 12. Batac
 13. Bataus
 14. Bates
 15. Batis
 16. Bats
 17. Batts
 18. Beats
 19. Beatus
 20. Bedos
 21. Beets
 22. Beites
 23. Betagh
 24. Betesh
 25. Betise
 26. Betka
 27. Betke
 28. Betous
 29. Bettag
 30. Bettes
 31. Bettis
 32. Betz
 33. Beyts
 34. Bitts
 35. Bodas
 36. Boets
 37. Botes
 38. Botias
 39. Botis
 40. Botos