Vezetéknév Betsa

Ha többet szeretne tudni a Betsa vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betsa vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betsa vezetéknévvel rendelkezők.

A Betsa vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betsa esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betsa vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betsa vezetéknév-térkép

Betsa családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betsa vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betsa-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betsa vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betsa vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betsa a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ukrajna Ukrajna (1216)
 2. Oroszország Oroszország (93)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (69)
 4. Görögország Görögország (44)
 5. India India (24)
 6. Fehéroroszország Fehéroroszország (19)
 7. Brazília Brazília (18)
 8. Salamon-szigetek Salamon-szigetek (18)
 9. Kamerun Kamerun (12)
 10. Egyiptom Egyiptom (9)
 11. Moldova Moldova (7)
 12. Kazahsztán Kazahsztán (4)
 13. Bulgária Bulgária (1)
 14. Algéria Algéria (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Anglia Anglia (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betsa az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betsa vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betsa a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betsa szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betsa vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betsa vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betsa vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betsa vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betsa vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betsa vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betka
 2. Bets
 3. Betisa
 4. Betsy
 5. Betse
 6. Botsa
 7. Batka
 8. Bats
 9. Batsi
 10. Beats
 11. Beets
 12. Betes
 13. Betesh
 14. Betis
 15. Betise
 16. Betke
 17. Betsch
 18. Betsey
 19. Bettag
 20. Betts
 21. Betz
 22. Beyts
 23. Bitca
 24. Boets
 25. Botca
 26. Botka
 27. Butca
 28. Butka
 29. Buts
 30. Betko
 31. Betaza
 32. Betco
 33. Betsko
 34. Bytka
 35. Betaj
 36. Bts
 37. Betas
 38. Betzy
 39. Botsi
 40. Bietka