Vezetéknév Betes

Ha többet szeretne tudni a Betes vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betes vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betes vezetéknévvel rendelkezők.

A Betes vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betes esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betes vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betes vezetéknév-térkép

Betes családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betes vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betes-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betes vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betes vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betes a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (422)
 2. Argentína Argentína (81)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (73)
 4. Franciaország Franciaország (65)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (59)
 6. Brazília Brazília (49)
 7. Törökország Törökország (29)
 8. Kolumbia Kolumbia (25)
 9. Chile Chile (15)
 10. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (15)
 11. Magyarország Magyarország (14)
 12. Anglia Anglia (13)
 13. Indonézia Indonézia (4)
 14. India India (4)
 15. Ausztrália Ausztrália (2)
 16. Németország Németország (2)
 17. Afganisztán Afganisztán (1)
 18. Costa Rica Costa Rica (1)
 19. Japán Japán (1)
 20. Hollandia Hollandia (1)
 21. Portugália Portugália (1)
 22. Paraguay Paraguay (1)
 23. Románia Románia (1)
 24. Oroszország Oroszország (1)
 25. Uganda Uganda (1)
 26. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betes az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betes vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betes a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betes szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betes vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betes vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betes vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betes vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betes vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betes vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bates
 2. Beites
 3. Betesh
 4. Betis
 5. Bets
 6. Bettes
 7. Betts
 8. Botes
 9. Bedes
 10. Boetes
 11. Betas
 12. Bites
 13. Batez
 14. Batis
 15. Bats
 16. Batts
 17. Beades
 18. Beatas
 19. Beats
 20. Beatus
 21. Beddes
 22. Bedeus
 23. Bedos
 24. Beets
 25. Beotas
 26. Betise
 27. Betka
 28. Betke
 29. Betous
 30. Betsey
 31. Bettez
 32. Betties
 33. Bettis
 34. Betz
 35. Beyts
 36. Bieites
 37. Bitts
 38. Bodes
 39. Boets
 40. Boites