Vezetéknév Betzi

Ha többet szeretne tudni a Betzi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betzi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betzi vezetéknévvel rendelkezők.

A Betzi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betzi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betzi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betzi vezetéknév-térkép

Betzi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betzi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betzi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betzi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betzi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betzi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Franciaország Franciaország (58)
 2. Svájc Svájc (11)
 3. Kamerun Kamerun (10)
 4. Spanyolország Spanyolország (1)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betzi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betzi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betzi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betzi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betzi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betzi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betzi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betzi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betz
 2. Betzy
 3. Baetz
 4. Batsi
 5. Batz
 6. Beetz
 7. Beitz
 8. Betes
 9. Betis
 10. Betka
 11. Betke
 12. Bets
 13. Bettis
 14. Betts
 15. Bietz
 16. Bitz
 17. Botz
 18. Butz
 19. Butze
 20. Butzki
 21. Betegi
 22. Betko
 23. Betaza
 24. Badzi
 25. Betco
 26. Betuzzi
 27. Betsy
 28. Batizi
 29. Betaj
 30. Betas
 31. Batzu
 32. Betse
 33. Betsa
 34. Botsi
 35. Betje
 36. Baatz
 37. Badji
 38. Baitz
 39. Batac
 40. Batch