Vezetéknév Abdelqader

Ha többet szeretne tudni a Abdelqader vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdelqader vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdelqader vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdelqader vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdelqader esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdelqader vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdelqader vezetéknév-térkép

Abdelqader családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdelqader vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdelqader-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdelqader vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdelqader vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdelqader a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom Egyiptom (1941)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1894)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (228)
 4. Katar Katar (74)
 5. Jordánia Jordánia (57)
 6. Kuvait Kuvait (37)
 7. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (36)
 8. Ausztrália Ausztrália (4)
 9. Kanada Kanada (4)
 10. Izrael Izrael (4)
 11. Anglia Anglia (3)
 12. Belgium Belgium (2)
 13. Svédország Svédország (2)
 14. Ausztria Ausztria (1)
 15. Németország Németország (1)
 16. Algéria Algéria (1)
 17. Finnország Finnország (1)
 18. Líbia Líbia (1)
 19. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 20. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 21. Pakisztán Pakisztán (1)
 22. Szíria Szíria (1)
 23. Jemen Jemen (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdelqader az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdelqader vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdelqader a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdelqader szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdelqader vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdelqader vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdelqader vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelkader
 2. Abdeljaber
 3. Abdelgadir
 4. Abdelkadir
 5. Abdel-kader
 6. Abdulkader
 7. Abdel kader
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhady
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdelmalek
 13. Abdelsayed
 14. Abdul-qadir
 15. Abdulkadir
 16. Abdoulkader
 17. Abdelatef
 18. Abdelhamed
 19. Abdelwahed
 20. Abdeladim
 21. Abdelhakem
 22. Abd-el-kader
 23. Abdel naser
 24. Abdelkabir
 25. Abdeluahed
 26. Abdeljabar
 27. Abdalahe
 28. Abdela
 29. Abdelaal
 30. Abdelah
 31. Abdelali
 32. Abdelatif
 33. Abdelaziz
 34. Abdelfatah
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhak
 37. Abdelhakim
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhamid
 40. Abdelhay