Vezetéknév Abdalwahab

Ha többet szeretne tudni a Abdalwahab vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdalwahab vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdalwahab vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdalwahab vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdalwahab esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdalwahab vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdalwahab vezetéknév-térkép

Abdalwahab családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdalwahab vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdalwahab-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdalwahab vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdalwahab vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdalwahab a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szudán Szudán (5040)
 2. Egyiptom Egyiptom (854)
 3. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (835)
 4. Irak Irak (31)
 5. Katar Katar (22)
 6. Pakisztán Pakisztán (12)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 8. Líbia Líbia (4)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 10. Jordánia Jordánia (2)
 11. Malajzia Malajzia (2)
 12. Svédország Svédország (2)
 13. Jemen Jemen (2)
 14. Ausztrália Ausztrália (1)
 15. Dánia Dánia (1)
 16. Franciaország Franciaország (1)
 17. Marokkó Marokkó (1)
 18. Nigéria Nigéria (1)
 19. Hollandia Hollandia (1)
 20. Oroszország Oroszország (1)
 21. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdalwahab az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdalwahab vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdalwahab a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdalwahab szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdalwahab vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdalwahab vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdalwahab vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdalwahab vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdalwahab vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdalwahab vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdalwahab vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdelwahab
 2. Abdulwahab
 3. Abdel-wahab
 4. Abdelwahad
 5. Abdel wahab
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdallah
 9. Abdallahi
 10. Abdelouahab
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-wahhab
 13. Abdulahad
 14. Abdalah
 15. Abdalmalak
 16. Abdelwahid
 17. Abdelwahed
 18. Abdelouhab
 19. Abdeloihab
 20. Abdalaah
 21. Abdalahmad
 22. Abd el wahab
 23. Abd-allah
 24. Abdala
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdelaal
 28. Abdelah
 29. Abdelfatah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelrahim
 37. Abdelrahman
 38. Abdelraza
 39. Abdelsalam
 40. Abdillah