Vezetéknév Abdel dayem

Ha többet szeretne tudni a Abdel dayem vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdel dayem vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdel dayem vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdel dayem vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdel dayem esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdel dayem vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdel dayem vezetéknév-térkép

Abdel dayem családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdel dayem vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdel dayem-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdel dayem vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdel dayem vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdel dayem a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Palesztin terület Palesztin terület (1202)
 2. Egyiptom Egyiptom (641)
 3. Irak Irak (262)
 4. Kuvait Kuvait (145)
 5. Szíria Szíria (104)
 6. Jordánia Jordánia (59)
 7. Jemen Jemen (17)
 8. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (6)
 9. Kanada Kanada (4)
 10. Svájc Svájc (1)
 11. Svédország Svédország (1)
 12. Thaiföld Thaiföld (1)
 13. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdel dayem az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdel dayem vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdel dayem a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdel dayem szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdel dayem vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdel dayem vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdel dayem vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdel dayem vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdel dayem vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abdelkazem
 2. Abdelsayed
 3. Abdel salam
 4. Abdelhakem
 5. Abdel naser
 6. Abdel razek
 7. Abdel halim
 8. Abdel rahim
 9. Abdel raeeb
 10. Abdel kader
 11. Abdel kamel
 12. Abdel-salam
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhay
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkader
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalek
 22. Abdelouahed
 23. Abdelqader
 24. Abdelrahim
 25. Abdelsalam
 26. Abdullayev
 27. Abdyldaev
 28. Abdelatef
 29. Abdulsayed
 30. Abdelmayid
 31. Abdelkhaleq
 32. Abdelhamed
 33. Abd el azim
 34. Abdelwahed
 35. Abdeladim
 36. Abdel hadi
 37. Abdel zahra
 38. Abdel wahid
 39. Abdel wahab
 40. Abdul karim