Vezetéknév Aava

Ha többet szeretne tudni a Aava vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aava vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aava vezetéknévvel rendelkezők.

A Aava vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aava esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aava vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aava vezetéknév-térkép

Aava családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aava vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aava-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aava vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aava vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aava a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Észtország Észtország (276)
 2. Svédország Svédország (40)
 3. Finnország Finnország (36)
 4. India India (34)
 5. Oroszország Oroszország (8)
 6. Brazília Brazília (2)
 7. Thaiföld Thaiföld (2)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 9. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 10. Banglades Banglades (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Kolumbia Kolumbia (1)
 13. Németország Németország (1)
 14. Spanyolország Spanyolország (1)
 15. Franciaország Franciaország (1)
 16. Izrael Izrael (1)
 17. Törökország Törökország (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aava az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aava vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aava a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aava szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Aava vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aava vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aava vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aava vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ava
 2. Aaba
 3. Aav
 4. Aab
 5. Aaby
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abba
 9. Abea
 10. Abia
 11. Aboa
 12. Afia
 13. Afoa
 14. Apa
 15. Apia
 16. Auba
 17. Auvi
 18. Av
 19. Ave
 20. Avi
 21. Avia
 22. Avy
 23. Ayaba
 24. Aaaba
 25. Aabe
 26. Aabb
 27. Ahba
 28. Aaf
 29. Afya
 30. Apua
 31. Appa
 32. Ayfa
 33. Avu
 34. Aiba
 35. Aabi
 36. Aap
 37. Ayeva
 38. Aoba
 39. Apawa
 40. Aifa