Vezetéknév Abbaoui

Ha többet szeretne tudni a Abbaoui vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbaoui vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbaoui vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbaoui vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbaoui esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbaoui vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbaoui vezetéknév-térkép

Abbaoui családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbaoui vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbaoui-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbaoui vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbaoui vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbaoui a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (2151)
 2. Marokkó Marokkó (1601)
 3. Franciaország Franciaország (376)
 4. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (237)
 5. Spanyolország Spanyolország (96)
 6. Svédország Svédország (12)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (10)
 8. Belgium Belgium (6)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 10. Olaszország Olaszország (2)
 11. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Norvégia Norvégia (1)
 15. Thaiföld Thaiföld (1)
 16. Tajvan Tajvan (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbaoui az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbaoui vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbaoui a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbaoui szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbaoui vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abbaoui vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abbaoui vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbaoui vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbaoui vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbaoui vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abbioui
 2. Abbou
 3. Aifaoui
 4. Aabou
 5. Abao
 6. Abawi
 7. Abba
 8. Abbo
 9. Abou
 10. Aboua
 11. Abouo
 12. Affoui
 13. Abbay
 14. Abeau
 15. Aba
 16. Abay
 17. Abaya
 18. Abaye
 19. Abayo
 20. Abb
 21. Abbe
 22. Abbey
 23. Abbih
 24. Abby
 25. Abea
 26. Abeo
 27. Abeu
 28. Abi
 29. Abia
 30. Abio
 31. Abo
 32. Aboa
 33. Aboy
 34. Abu
 35. Abuy
 36. Aebi
 37. Aoufi
 38. Auba
 39. Aubi
 40. Aubo