Vezetéknév Aap

Ha többet szeretne tudni a Aap vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aap vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aap vezetéknévvel rendelkezők.

A Aap vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aap esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aap vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aap vezetéknév-térkép

Aap családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aap vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aap-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aap vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aap vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aap a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Argentína Argentína (109)
 2. Indonézia Indonézia (106)
 3. Dél-Afrika Dél-Afrika (40)
 4. India India (11)
 5. Thaiföld Thaiföld (6)
 6. Németország Németország (4)
 7. Pakisztán Pakisztán (3)
 8. Nigéria Nigéria (1)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 10. Belgium Belgium (1)
 11. Brazília Brazília (1)
 12. Mozambik Mozambik (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aap az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aap vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aap a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aap szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Aap vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Aap vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Aab
 2. App
 3. Ap
 4. Aav
 5. Aaf
 6. Afp
 7. Aaby
 8. Ab
 9. Aba
 10. Abao
 11. Abay
 12. Abb
 13. Abe
 14. Abi
 15. Abo
 16. Abu
 17. Aby
 18. Afu
 19. Apa
 20. Apo
 21. Aupi
 22. Av
 23. Ave
 24. Avi
 25. Avy
 26. Ayape
 27. Aype
 28. Ava
 29. Auf
 30. Af
 31. Ape
 32. Aabe
 33. Aaba
 34. Aabb
 35. Aava
 36. Apu
 37. Abah
 38. Api
 39. Ahab
 40. Appa