Vezetéknév Abawi

Ha többet szeretne tudni a Abawi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abawi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abawi vezetéknévvel rendelkezők.

A Abawi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abawi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abawi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abawi vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abawi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abawi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abawi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abawi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abawi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irak (278)
 2. Szaúd-Arábia (197)
 3. Egyesült Államok (189)
 4. Fülöp-szigetek (83)
 5. Ausztrália (45)
 6. Kanada (23)
 7. Dánia (21)
 8. Hollandia (21)
 9. Szíria (16)
 10. Jordánia (15)
 11. Libanon (13)
 12. Olaszország (10)
 13. Svédország (10)
 14. Németország (8)
 15. Izrael (6)
 16. Irán (6)
 17. Svájc (5)
 18. Afganisztán (4)
 19. Bahrein (4)
 20. Indonézia (4)
 21. Anglia (3)
 22. Egyesült Arab Emírségek (2)
 23. Belgium (2)
 24. Ausztria (1)
 25. Benin (1)
 26. Kamerun (1)
 27. Kirgizisztán (1)
 28. Norvégia (1)
 29. Pápua Új-Guinea (1)
 30. Oroszország (1)
 31. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abawi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abawi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abawi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abawi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.