Vezetéknév Aav

Ha többet szeretne tudni a Aav vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aav vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aav vezetéknévvel rendelkezők.

A Aav vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aav esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aav vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aav vezetéknév-térkép

Aav családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aav vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aav-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aav vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aav vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aav a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Észtország Észtország (142)
 2. Nigéria Nigéria (46)
 3. Svédország Svédország (14)
 4. Finnország Finnország (7)
 5. India India (3)
 6. Thaiföld Thaiföld (2)
 7. Tajvan Tajvan (2)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aav az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aav vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aav a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aav szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Aab
 2. Av
 3. Aava
 4. Aaf
 5. Aap
 6. Aaby
 7. Ab
 8. Aba
 9. Abao
 10. Abay
 11. Abb
 12. Abe
 13. Abi
 14. Abo
 15. Abu
 16. Aby
 17. Afu
 18. Apa
 19. Apo
 20. App
 21. Auvi
 22. Ave
 23. Avi
 24. Avy
 25. Ava
 26. Auf
 27. Af
 28. Ape
 29. Ap
 30. Aabe
 31. Aaba
 32. Aabb
 33. Apu
 34. Abah
 35. Api
 36. Ahab
 37. Avu
 38. Aabi
 39. Afp