Vezetéknév Aabi

Ha többet szeretne tudni a Aabi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aabi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aabi vezetéknévvel rendelkezők.

A Aabi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aabi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aabi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aabi vezetéknév-térkép

Aabi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aabi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aabi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aabi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aabi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aabi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (1329)
 2. Szomália Szomália (294)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (142)
 4. Pakisztán Pakisztán (25)
 5. Kanada Kanada (20)
 6. Nigéria Nigéria (19)
 7. India India (18)
 8. Anglia Anglia (6)
 9. Hollandia Hollandia (6)
 10. Egyiptom Egyiptom (4)
 11. Belgium Belgium (3)
 12. Irán Irán (3)
 13. Norvégia Norvégia (3)
 14. Svédország Svédország (3)
 15. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 16. Kína Kína (2)
 17. Algéria Algéria (2)
 18. Törökország Törökország (2)
 19. Uganda Uganda (2)
 20. Afganisztán Afganisztán (1)
 21. Svájc Svájc (1)
 22. Dzsibuti Dzsibuti (1)
 23. Finnország Finnország (1)
 24. Franciaország Franciaország (1)
 25. Kenya Kenya (1)
 26. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 27. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aabi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aabi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aabi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aabi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aabi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Aabi vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aabi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aabi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aabi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Abi
 4. Aebi
 5. Aubi
 6. Aabe
 7. Aaba
 8. Aabb
 9. Aybi
 10. Aabou
 11. Ab
 12. Aba
 13. Abawi
 14. Abb
 15. Abba
 16. Abbe
 17. Abbih
 18. Abbo
 19. Abby
 20. Abe
 21. Abia
 22. Abio
 23. Abo
 24. Abu
 25. Aby
 26. Aeby
 27. Auba
 28. Aube
 29. Aubia
 30. Aubo
 31. Auby
 32. Aupi
 33. Auvi
 34. Avi
 35. Ayubi
 36. Ayaba
 37. Aaaba
 38. Apui
 39. Ahba
 40. Aava