Vezetéknév Aabi

Ha többet szeretne tudni a Aabi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aabi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aabi vezetéknévvel rendelkezők.

A Aabi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aabi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aabi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aabi vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aabi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aabi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aabi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aabi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aabi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó (1329)
 2. Szomália (294)
 3. Fülöp-szigetek (142)
 4. Pakisztán (25)
 5. Kanada (20)
 6. Nigéria (19)
 7. India (18)
 8. Anglia (6)
 9. Hollandia (6)
 10. Egyiptom (4)
 11. Belgium (3)
 12. Irán (3)
 13. Norvégia (3)
 14. Svédország (3)
 15. Egyesült Arab Emírségek (2)
 16. Kína (2)
 17. Algéria (2)
 18. Törökország (2)
 19. Uganda (2)
 20. Afganisztán (1)
 21. Svájc (1)
 22. Dzsibuti (1)
 23. Finnország (1)
 24. Franciaország (1)
 25. Kenya (1)
 26. Szaúd-Arábia (1)
 27. Egyesült Államok (1)
 28. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aabi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aabi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aabi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aabi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.