Vezetéknév Ab

Ha többet szeretne tudni a Ab vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ab vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ab vezetéknévvel rendelkezők.

A Ab vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ab esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ab vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ab vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ab vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ab-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ab vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ab vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ab a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irán (3461)
 2. Kambodzsa (1780)
 3. India (383)
 4. Nigéria (194)
 5. Pakisztán (93)
 6. Kamerun (59)
 7. Brazília (51)
 8. Ukrajna (29)
 9. Kanada (14)
 10. Oroszország (11)
 11. Finnország (6)
 12. Algéria (4)
 13. Etiópia (4)
 14. Kenya (4)
 15. Libéria (4)
 16. Örményország (3)
 17. Kirgizisztán (2)
 18. Mauritánia (2)
 19. Niger (2)
 20. Uganda (1)
 21. Burkina Faso (1)
 22. Burundi (1)
 23. Benin (1)
 24. Csehország (1)
 25. Anglia (1)
 26. Wales (1)
 27. Madagaszkár (1)
 28. Maldív-szigetek (1)
 29. Fülöp-szigetek (1)
 30. Svédország (1)
 31. Szomália (1)
 32. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ab az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ab vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ab a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ab szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Vezetéknév Ab