Vezetéknév Engelking

Ha többet szeretne tudni a Engelking vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engelking vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engelking vezetéknévvel rendelkezők.

A Engelking vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engelking esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engelking vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engelking vezetéknév-térkép

Engelking családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engelking vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engelking-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engelking vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engelking vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engelking a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (1446)
 2. Németország Németország (1134)
 3. Kanada Kanada (61)
 4. Lengyelország Lengyelország (57)
 5. Ausztrália Ausztrália (17)
 6. Brazília Brazília (8)
 7. Svájc Svájc (6)
 8. Mexikó Mexikó (6)
 9. Franciaország Franciaország (4)
 10. Anglia Anglia (2)
 11. Svédország Svédország (2)
 12. Ausztria Ausztria (1)
 13. Belgium Belgium (1)
 14. Irak Irak (1)
 15. Namíbia Namíbia (1)
 16. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engelking az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engelking vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engelking a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engelking szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engelking vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Engeling
 2. Engelin
 3. Engelken
 4. Engelkens
 5. Engleking
 6. Engling
 7. Engeland
 8. Engelberg
 9. Engeldinger
 10. Engelen
 11. Engelke
 12. Engelkes
 13. Engelland
 14. Engelman
 15. Engelmann
 16. Engeln
 17. Engelsen
 18. Engelson
 19. Englin
 20. Engel
 21. Engelage
 22. Engelbach
 23. Engelbart
 24. Engelbergh
 25. Engelbert
 26. Engelbregt
 27. Engelby
 28. Engelcke
 29. Engelgau
 30. Engelhard
 31. Engelhart
 32. Engelhaus
 33. Engelhorn
 34. Engell
 35. Engelmair
 36. Engelmeier
 37. Engelmo
 38. Engels
 39. Engelsberg
 40. Engelsburg